Hva er Yes to Health?

Et praktisk online kurs for å oppnå et ekte og varig vekttap, samt en bedre helse

Yes to Health er ingen kur eller diett. Det er heller ikke en snarvei til et hurtig vekktap. Slike løsninger har aldri fungert – langsiktig, men har heller gjort verden mer overvektig, og varig vektreduksjon mer forvirrende og komplisert enn det er.

Yes to Health tar utgangspunkt i hjernen. Hjernen bestemmer hva, når, hvor mye og hvordan vi spiser. Vet du hvordan, kan du skape varig endring i dine spise- og levevaner. Siden 80% av all overvekt skyldes emosjonelt betinget spising, har vi også fokus på det. I tillegg tar vi tak i alle de åtte områdene som påvirker din vekt og bestemmer din helse.

Hva vil jeg lære?

Helsehjulet – et liv i balanse

Viljestyrke alene kan aldri endre på innlærte vaner og uvaner som går på en nevrologisk og biokjemisk autopilot. For å endre uvaner og dårlige spisevaner, må du vite nøyaktig HVA det er som kontrollerer din adferd og HVORDAN. Vi gir deg en enkel brukermanual til hjernen, din nevrologi og biokjemi.

Vi guider deg også gjennom Helsehjulet — en enkel metode som systematisk tar deg gjennom de åtte områdene i livet ditt som påvirker din vekt og helse.

Vi gir deg også et helhetsperspektiv. Vi håper å kunne gi deg aha-opplevelser ved å ta frem den nyeste kunnskapen, og all relevant informasjon – og ikke enkeltstående ekspertise.

Hvordan vil jeg lære?

Vår prosess: lære, gjøre, repetere – få resultat

Forandring krever kunnskap og handling. Yes to Health består av 10 enkle kursmoduler. Hver modul består av læring og praktiske verktøy, hvor du går fra HVA til HVORDAN steg for steg. Med videoer og nedlastbare filer viser vi deg hvordan. Alt er enkelt å forstå og enkelt å gjøre. Ingen unødvendige mengder av informasjon – bare det du konkret behøver for å skape det du ønsker. Underveis kan du også måle din fremgang, samt plukke opp inspirasjon til forløpende ny motivasjon. Gjennom repetisjon etablerer du bokstavelig talt nye nervebaner som blir til sunne vaner som går på autopilot. Vår intensjon er at du skal bli din egen coach – leve et liv fra innsiden ut og ikke utsiden inn – og også bruke det du lærer på andre områder i livet til personlig forandring og vekst.

Bli inspirert og forbli motivert

Inspirasjon kommer utenfra, mens motivasjon kommer innenfra.

Vi har laget en inspirasjonsmeny til deg hvor du får tips og kan møte og følge likesinnede som jobber med å gå ned i vekt og bedre sin egen helse. Her finner du også tips til enkle, sunne måltider, og en rekke andre ting. Både inspirasjonsmenyen og kalender oppdateres kontinuerlig. Du vet aldri hva som vil dukke opp, slik at du blir inspirert og forblir motivert.

Kalender

Lær noe nytt hver dag!

Vi har en egen Yes to Health-kalender – kun tilgjengelig for kursdeltagere. Her legger vi ut fortløpende intervjuer med spennende og annerkjente fagpersoner, webinarer, invitasjoner til morsomme utfordringer og lokale events m.m. Ingen ekstra kostnader, og det meste kan du se i videoformat på kurssidene, mens andre ting kan du delta på om du ønsker det.

Følg din fremgang

‹‹Dashboard›› – dine egne interaktive sider

Vi har gjort det enkelt for deg å måle og følge din egen fremgang og resultater — fra den dagen du starter kurset, og deretter så ofte du selv vil.

Alt gjøres i løpet av et lite minutt. Ingen kompliserte skjema eller mengder av ark å fylle ut.

I Dashboard finner du bl.a. Helsehjulet som hjelper deg å oppnå et liv i balanse, en enkel online journal, som hjelper deg å leve i nuet og å holde motivasjonen på topp, måling av vekt og midjemål, tips og verktøy til å sy sammen daglige rutiner som setter en god standard for dagen din m.m. Vi har allerede erfart at Dashboard er populære sider som brukes ofte.

Hvis du behøver hjelp eller du vil vite mer

Vi har laget en Hjelpesentral hvor du får svar på alle spørsmål du måtte ha. Her finner du også små ‹‹leksikon›› som forklarer det meste innen tema som hjernen, nevrologi, kosthold, fysisk helse m.m. Gjennom Hjelpesentralen når du også våre coacher som kan gi ekstra hjelp eller personlig coaching.

Hva koster det?

For kun kr. 595 får du ett års tilgang. Din investering i tillegg til de 595 kronene (som forresten tilsvarer bare kr. 50 pr. mnd.) er tid og fokus. Du kan ikke bare lese eller lytte deg fram til et ekte og varig vekttap, og en bedre helse. Hver uke må du sette av litt tid og engasjement, gå gjennom kursmodulene og bruke de praktiske verktøyene. Samtidig er kurset enkelt å gjennomføre, og vil ikke ta opp mye av tiden din. Etter 12 måneder bestemmer du selv om du ønsker å beholde din tilgang. Selv om du har oppnådd dine mål, ønsker du kanskje å ha tilgang til alle verktøy, Dashboard, Kalenderen og Inspirasjonsmenyen.

Det vi IKKE vil at du skal gjøre

• Telle kalorier eller veie maten din.

• Trene i timesvis hver eneste dag.

• Drikke most gress eller sulte deg selv.

• Slutte og kose deg med en is, sjokolade eller annet i ny og ned.

Tilgjengelig på alle enheter

Travel hverdag? Ditt Yes to Health-kurs er tilgjengelig når og hvor det passer deg best — og på alle typer mobile enheter — så lenge du er online.

Hvor enkelt kan det bli?

Et valg. En pris. Lett å lære.
Enkelt å gjøre. Skreddersydd for deg.

Få tilgang i dag

Kun kr 595,-